Oris%20web%20materials-10
+47 67 12 90 00
Oris%20web%20materials-11
Bestill Time
Oris%20web%20materials-12
lysaker@orisdental.no
Oris%20web%20materials-13
Facebook

Gode opplevelser for alle

Bedre behandling, oppfølging og kunnskap Team-organiseringen hos oss legger til rette for at du som kunde skal få oppleve optimal service. Vi mener denne måten og arbeide på gir generelt et bedre resultat, med rett

 

Målet vårt er at et besøk hos oss skal være en så god opplevelse som mulig og med optimalt resultat. Vi jobber sammen i faste team bestående av tannlege, tannpleier og tannhelsesekretær for at nettopp du skal få den beste behandlingen. I dette innlegget forteller vi litt om hvordan vi jobber og hva du kan forvente når du besøker en av våre klinikker i Oslo eller på Lysaker.

Bedre behandling, oppfølging og kunnskap

Team-organiseringen hos oss legger til rette for at du som kunde skal få oppleve optimal service. Vi mener denne måten og arbeide på gir generelt et bedre resultat, med rett behandling fra riktig fagperson, og rask tilgang til bred faglig kompetanse. Alle ansatte hos oss innehar høy kompetanse og benytter topp moderne utstyr til din undersøkelse og behandling. Uansett om du har behov for forebyggende tiltak, få lagt en fylling eller mer omfattende tannbehandling, ønsker vi deg velkommen og skal sørge for å gi deg en god opplevelse.

Våre tannleger har høy kompetanse innen det vi kaller helhetlig tannbehandling (Complete Dentistry). Det betyr at vi kan gi deg som har et større og mer komplekst behandlingsbehov det tilbudet du trenger og ønsker, enten det dreier seg om justering av din tannstilling eller rehabilitering av bittet ditt.

Gode tenner og gode smil

Vi mener at det er en sammenheng mellom gode tenner og gode smil. De fleste som ønsker estetisk tannbehandling opplever også at det er slik. Vi kan tilby deg en behandling basert på dine ønsker og ditt behov innenfor et stort spekter; alt fra fjerning av misfarging og bleking av tenner, til rehabilitering av tenner og justering av tannstilling ved hjelp av nærmest usynlig tannregulering for voksne (Invisalign).

Vi er her for deg

Når du besøker oss, ønsker vi at det skal være en så god opplevelse som mulig, selv om du synes det er veldig vanskelig å gå til tannlegen. Uansett hvilken grad du måtte ha tannlegeskrekk eller synes at et tannlegebesøk er ubehagelig, så vil vår kunnskap om og erfaring med dette kunne ivareta deg på en svært god måte. Vi begynner gjerne med en samtale i et nøytralt rom på klinikken, for å informere om vårt tilbud til deg og for å avklare ditt behov. I tillegg til lokalbedøvelse kan vi tilby deg behandling støttet av lystgass, beroligende legemidler eller narkose avhengig av ditt behov.

Spesialister og unik kompetanse

Tannlegene hos oss har spesialkompetanse innen mange fagområder. I tillegg har vi faste spesialister på klinikkene. Vi kan tilby deg behandling basert på ditt behov fra spesialister innen rotbehandling (endodonti), tannkjøttsykdommer (periodonti) og kirurgi. Spesialistene samarbeider tett med våre tannlegeteam slik at du får tett oppfølging og en helhetlig behandling.

Vi ser frem til å fortsette å treffe deg dersom du allerede er kunde hos oss, og gleder oss til å se deg for første gang om du ikke har besøkt oss tidligere.

Velkommen skal du være – til en god opplevelse!

Du kan ta kontakt direkte med en av våre klinikker her, eller lese mer om Oris Dental på denne siden.