oris web materials-10
+47 67 12 90 00
oris web materials-11
Bestill Time
oris web materials-12
lysaker@orisdental.no
Facebook

Dentales Lysaker endrer navn til ORIS Dental Lysaker

980x300px e jul 1118
320x250px e jul 1118

Vi tilbyr nå Tannregulering!


Fra 1. juni tilbyr vi tannregulering for barn og ungdom på vår klinikk på Lysaker.

Vi har ansatt Anders Hvoslef som er i avslutningen av sin spesialisering som kjeveortoped. Han skal bygge opp dette tilbudet i samarbeid med Annlaug Stensland og hennes team fra Stavanger. Annlaug har 34 års erfaring som kjeveortoped og vi er svært glade for å kunne lene oss til hennes erfaring og kunnskap under oppbygningen av dette tilbudet. Anders Hvoslef vil på sikt være den som har ansvaret på klinikken og være tannlegen man møter i det det daglige. Hvoslef er 39 år og har lang erfaring som allmentannlege før han begynte på spesialisering i 2015. 

Klinikken har i mange år behandlet voksne pasienter med Invisalign, flere av tannlegene våre er sertifisert for dette. Når vi nå utvider tilbudet til også å kunne behandle barn og ungdom, så vil dette også styrke behandlingen av voksne, som nå kan behandles på andre måter enn vi har vært i stand til frem til nå.

Kontakt oss om du ønsker nærmere informasjon om vårt tilbud innen tannregulering.

Behandlinger

Hva kan vi hjelpe deg med?
Vi i Oris Dental tilbyr en rekke behandlinger tilpasset for deg og dine behov. Les mer om våre behandlinger.

Timebestilling

Bestill time, raskt og enkelt.
Fyll ut skjema her,
eller ring oss på +47 67 12 90 00.
Oris Dental Lysaker ligger sentralt på Lysaker Torg med kort avstand til buss, tog og båt. Tannlege Arild Aarnseth overtok i 1996 klinikken fra sin far  som da het Fornebu Tannlegesenter. Klinikken ble  i 2004 flyttet fra Alexandragården på Fornebu til eksisterende lokaler på Lysaker Torg

Vi har har 8 godt kvalifiserte behandlere som gir sitt aller beste for å levere den beste kvalitet, service og ekstra omtanke. På Lysaker tilbyr vi i tillegg til vanlig tannbehandling, spesialtjenester som Invisalign, behandling i narkose og lystgass og behandling av snorking og søvnapne.

Oris Dental Lysaker har 10 moderne og flotte behandlingsrom med det siste innen nytt og moderne utstyr. Til klinikken er det knyttet 20 dyktige behandlere og medarbeidere som alle vil gjøre sitt ytterste  for at du skal få så god behandling og service som mulig . Vi jobber kontinuerlig for å holde oss faglig oppdatert ved at vi regelmessig holder interne kurs og deltar ellers regelmessig på kurs og kongresser i inn- og utland.