Oris%20web%20materials-10
+47 67 12 90 00
Oris%20web%20materials-11
Bestill Time
Oris%20web%20materials-12
lysaker@orisdental.no
Oris%20web%20materials-13
Facebook

Mindre smerte

Tannbehandling fra ORIS Dental Lysaker
En del tannklinikker idag annonserer med smertefri tannbehandling. Samtidig vet vi at en del behandlinger og dagene derpå er langt fra smertefrie. Vi lover deg derfor heller en så skånsom tannbehandling som mulig. Vi vil alltid sørge for at du som pasient vet hva vi gjør og hvorfor, og vi vil strekke oss for å gjennomføre behandlingen med et skånsomt håndlag. Føler du fortsatt ubehag kan vi tilby de smertestillende og beroligende preparater du trenger for å få en god opplevelse – for pasienter med sterk grad av tannlegeskrekk tilbyr vi også behandling i full narkose. Vi jobber for å gi deg som pasient en så trygg og skånsom opplevelse hos oss som mulig.

Forklaring og informasjon underveis

For å gi deg en skånsom og behagelig behandling er det alltid viktig at vi gir deg god informasjon før og under behandling. Det er vår erfaring at du som pasient er mindre redd og anspent når du vet eksakt hva som skal skje til enhver tid – og ikke minst hvorfor. Det er viktig at du er så trygg som mulig når vi gir deg behandling, for på denne måten unngår du mye unødig ubehag og opplevd smerte.

Mindre smerte og ubehag

Idag er det mye vi kan gjøre for å minimere smerte ved selve behandlingen, herunder å tilby alt fra smertestillende, lokal anestesi og beroligende medikamenter til behandling i full narkose for deg som har sterk tannlegeskrekk (i samarbeid med erfarne anestesileger). Vi gjør også behandlingen i ditt tempo og forsøker å minimere de delene av enhver behandling vi vet kan gi ubehag.

Håndlag

Det er ikke slik at all moderne tannbehandling er totalt smertefri eller helt fri for fysisk ubehag. Men det er vårt mål å gjøre den så skånsom som mulig, og mye ligger i håndlaget vi utfører behandlingene med. Det er ikke nødvendig å være hardhendt, behandlingen blir hverken bedre eller mer effektiv av det.

Bevare mest mulig av det friske vevet

Vår behandlingsfilosofi er bygget på målet om å bevare mest mulig av det friske tannvevet ditt – et prinsipp de fleste moderne tannbehandlere jobber etter. Det er hvordan vi gjør dette som skiller oss fra mange andre, ved bruk av avansert utstyr slik som laser kan vi beholde mer av det friske vevet og samtidig gjennomføre en effektiv behandling med gode medisinske resultater.