Oris%20web%20materials-10
+47 67 12 90 00
Oris%20web%20materials-11
Bestill Time
Oris%20web%20materials-12
lysaker@orisdental.no
Oris%20web%20materials-13
Facebook

Omsorg

Tannbehandling fra ORIS Dental Aker Brygge
God dialog mellom behandler og pasient er helt avgjørende for å kunne gi optimal behandling og støtte. Dessverre er det likevel mange fagpersoner som ikke tar seg «bryet» med å lytte, men heller stiller sin diagnose kun basert på en ren medisinsk undersøkelse og foreskriver det de selv mener er best. Vi mener at vi kun kan gi deg en skikkelig behandling hvis vi lytter og forstår deg, dine ønsker og dine behov. Vi har forståelse for du kanskje synes enkelte ting er vonde og vanskelige, eller at du kanskje bare er litt bekymret. Sammen finner vi den behandlingsplanen som passer best for deg.

Kommunikasjon

Vi er her for å gi deg optimal behandling fra A til Å, fra ungdom til alderdom – livet gjennom – og kommunikasjon med deg som kunde og pasient står sentralt og er helt avgjørende for å kunne gi deg den behandlingen og opplevelsen du ønsker og fortjener. Vi er interessert i deg som menneske og livet du lever, ønskene og behovene dine. Kanskje kan vi tilby behandlinger du ikke visste eksisterte? Eller hjelpe deg å unngå syreskader og fargeflekker du kunne styrt unna i hverdagen? Det er i dialogen deg og oss imellom at vi finner den riktige veien sammen…

Empati

Vi bryr oss. Om deg som menneske, om hvordan du har det, om skrekken du kanskje føler når du skal til tannlegen, om frykten for å måtte bore et hull, om skammen du kanskje føler når du smiler fordi tennene dine har blitt slitt, misfarget, eller alltid har stått litt «hulter til bulter». Vi skjønner at alt ikke er like lett eller morsomt, at det å måtte gå til tannlegen for å få en tann rotfyllt for deretter å betale en regning du gjerne skulle vært foruten ikke gjør deg glad. Kanskje er det mulig for oss å få deg til og føle deg litt bedre likevel? For oss er det å snu ubehag til en god opplevelse noe som gjør oss opprømt og stolt. Fordi vi bryr oss.

Medvirkning

Det er du som bestemmer over din tannhelse, hva du ønsker å gjøre, hvor mye penger du ønsker å bruke, og om du vil få ting gjort nå eller helst vente noen måneder eller kanskje noen år. Medvirkning betyr også at du har din del av ansvaret for egne tenner – det er ikke slik at det du gjør mellom hvert besøk hos oss ikke betyr noe. La oss sammen ta vare på tannhelsen din – på dine premisser.

Behandlingsforslag

Som fagpersoner er det viktig for oss å gi deg gode råd og sammen med deg legge opp en optimal strategi for å behandle dine tenner. En slik behandlingsstrategi tar utgangspunkt i en god og grundig diagnose, en bred kunnskap om forskjellige behandlingsalternativer og en forståelse av dine ønsker og behov. Basert på dette legger vi frem ett eller flere behandlingsforslag med estimerte kostnader og diskuterer dette sammen slik at du kan bestemme hva som er best for deg.